You are currently viewing VNR-ek – Video hírcsatorna

VNR-ek – Video hírcsatorna

Alapvetően ezek előzetesek, mint például amiket a filmstúdiók használnak egy film legjobb részeinek kiemelésére vagy népszerűsítésére. A PR-ben ezt arra használjuk, hogy hangot adjunk a kulcsfontosságú szóvivőknek, hogy támogassuk a márkákat, eseményeket és értékeket. A VNR egyike a legjobb és leghatékonyabb eszközöknek a médiamegjelenés megszerzéséhez. Tudd meg, miért, hogyan és mikor kell használni!

A VNR minden alkalommal fölényben van az írásos megjelenéssel szemben

A hang és a vizuális megjelenés elengedhetetlen, ha meggyőzően akarjuk megragadni a közönség figyelmét. Az újságíróknak vagy közönségnek konkrét információk érdekesek, de emlékezetes módon kell ezeket elmondani. A videó nemcsak ezt teszi, hanem a leginkább figyelt tartalmi formátum, és igen magas rá az igény. Nagyobb lefedettséget érünk el egy virális videóval, mint egyetlen írásos megjelenéssel. Ezenkívül a VNR-ből származó felvételek mindig használhatók vállalati webhelyeken és a közösségi média tartalmakban is.

Mikor kell használni:

Hírértékű és megosztható? Felveszed videóra. Küldj egy médiamegjelenést a videofelvételről, amikor egy terméket elindítasz, és van egy különleges, egyedi személy, akit meghívtál vagy részt vesz ezen az eseményen. Gondolj Terence Hill meghívására: www.buggyauction.com VNR. A jelenet mögött mindig egy nagyszerű történet áll.

Hogyan kell használni?

Gondolj a klasszikus mesemondó elemekre, mint a téma, a karakterek, a beállítás, a konfliktus. Ki a történet hőse? Milyen akadályokat kell kezelnie? A VNR egy rövid formátumú videó, ahol rejtvényeket adunk a közönség számára. A hangfelvétel podcastokban, rádiófilmekben, míg a képek, interjúk a közösségi médiában használhatók fel.

Miért kell ezt használni?

A VNR fő előnyei 3 pontban írhatók le:

  • Könnyedén megkülönböztetheted VNR-t más kereskedelmi videóktól, megragadó tartalmak, tények, kulcsszemélyeket és hitelesítő adatok használatával.
  • Mutatni jobb, mint elmondani. A vizualitás segít az üzenetet megérteni. Különböző vizuálokkal illusztrálhatod a lényeget, zene használatával érzelmileg nagyobb hangsúlyt adhatsz a tartalomnak.
  • Használd a social listeninget és készíts tartalmat videófogyasztási minták alapján. Használd a betekintést, hogy jobb videókat készíts, fedezd fel az új vagy felderítetlen tartalmi ötleteket.

Ha szeretnél újdonságokat létrehozni és emellett elkerülni, hogy túllőj a célon, lépj kapcsolatba velünk! A PR-Agent Communications szolgáltatásai között szerepel az online és a közösségi média stratégia kidolgozása, a kampánytervezés és annak kivitelezése. Segítünk interjúkkal kapcsolatos kérdésekben, a hang- és általános felvételek elkészítésében, szkript- és műsorszolgáltatási tanácsadásban. Lépj kapcsolatba velünk most: hello@pragent.hu!

Leave a Reply