You are currently viewing Gyorsító sávon a digitalizáció

Gyorsító sávon a digitalizáció

Lépést tartunk

„Stratégiai fókuszú PR ügynökség”: az első néhány szó, amivel találkozhattál a honlapunkon. Mi pedig hisszük, hogy 2023-ban az integrált marketing- és kommunikációs tevékenységet folytató vállalatoknak elképzelhetetlen, hogy digitalizáció és online térben való jelenlét nélkül íródjon stratégiája. Ügynökségünket 20 éves fennállásának minden percében az a gondolat mozgatta, hogy korszerű, modern, a kommunikációs világban uralkodó piaci trendeket lekövető vagy olykor azokat megelőző megoldásokat nyújtson ügyfeleinek. És ez a mai napig így van.
Azért, hogy a modern megoldás tényleg modern megoldás lehessen, mi a tettek mezejére léptünk. Ismét.

Gyorsító sávon a digitalizáció

A média és hírközlés világában -csakúgy, mint mindennapjaink ezer más területén- a jelenleg is zajló digitális forradalom hatalmas és nagyon gyors változásokat hoz. Ráadásul napról napra.
A fogyasztói igények rohamos változása, a digitális megoldások és mesterséges intelligencia adta lehetőségek egyre bővülő köre új kapukat nyit mindenki előtt, de magával hordozza az újdonsággal járó kihívásokat és adaptációs nehézségeket is.

Digitális küldetés

Annak érdekében, hogy megőrizhessük ügynökségünk és ügyfeleink versenyelőnyét, megnéztük, mi vár ránk a közeljövőben. Trendek és kihívások, amik világunkat mozgásban tartják, új technológiák és megoldások, amik a 2024-es évet irányítják.
Kommunikációs ügynökségként fontos küldetésünk, hogy a mesterséges intelligencia üzletre, társadalomra és iparágra gyakorolt hatásait megértsük és munkánk során szem előtt tartsuk: egy délutánt arra szenteltünk, hogy ezeket kollégáinkkal közösen áttanulmányozzuk és egy-egy feladat erejéig a gyakorlatban is próbára tegyük. Valós, médiában aktuális példákkal érveltünk a mesterséges intelligencia ellen és mellett, sajtóközleményt írtunk ChatGPT segítségével, de próbára tettük AI Office-beli kollégáinkat is és meglévő projektjeinket az ő segítségükkel is továbbgondoltuk. Érvek, gondolatok, mesterséges intelligencia által írt mondatok és prezentációk sora látott napvilágot néhány óra leforgása alatt.

Újraírt világ

Sok jelzővel illethető a téma, egyszerre tapintható az azt övező bizonytalanság és a belé vetett hit, értjük és elfogadjuk megosztó mivoltát. De egy valamiben egyet kell értenünk: könnyen és nagyon gyorsan megváltoztathatja a világot és újraírhatja a korábbi működési elveket. Ehhez pedig nekünk (mindenkinek) alkalmazkodnunk kell.