You are currently viewing Profi csapat a digitális PR -stratégia kialakításában

Profi csapat a digitális PR -stratégia kialakításában

Profi csapat a digitális PR-stratégia kialakításában – PR-Agent Communications

Nem kell elmondanunk, mennyire fontos egy tartós és igazi kapcsolat kiépítése a közönséggel. A Public Relations alapja az üzleti érték növelése. Az, hogyan és hol kommunikálunk, merően meghatározza a közönséggel való kapcsolatunk tónusát, melyből később hírnevünk alakul ki. Ennek a folyamatnak nagy része a digitális világban fog történni, és ekkor lehet számunkra igazán hasznos a digitális PR.

De mi is a digitális PR?

A Digital Public Relations egy taktikai és stratégiai tervezési folyamat. A digitális folyamatokat ugyanúgy tervezzük, mint a hagyományos PR-ban, de a kutatást, például a célcsoportok szokásai tekintetében meg kell változtatnunk. Hol találhatók meg a fogyasztók a digitális világban? Hogyan használják a közösségi médiát? Milyen blogokat, webhelyeket látogatnak és milyen kulcsszavakat írnak be a keresőmotorjaikba? Mi, a PR-Agent Communications-nél kutatunk, megvitatjuk a kihívásokat, és így megértjük üzleti céljaidat. A következő lépés az üzleti igények kölcsönös megértésére vonatkozó stratégia kidolgozása, majd a legjobb digitális megoldások keresése és végrehajtása.

Koncepció, nem eszközkészlet

Egy digitálisan küldött üzenet sikere pontosabban mérhető, mint egy tradicionális újságcikké. Láthatjuk a kattintásokat és a letöltéseket, a webhely látogatásait, sőt a sikerességet is, korábbi kampányokhoz mérve. A digitális PR azonban több, mint egy digitális eszköz, mellyel csupán reklámozunk. Az iparágat formáló megatrendek, mint például a fabrikált hírek, az újságírás visszaesése, a digitális tartalmak kihívásai, mint a videó alapú tartalom vagy a SEO, valamint a vállalati tulajdonosok és a kommunikációért felelős vezetők már mind a digitalizáció útján járnak.

Tarts velünk és élvezd az utazást!

A PR-Agent Communication-nél több mint 15 éve dolgozunk a területen, stratégiai irányítású ügynökséggé váltunk, akik a digitális PR eszközök teljes eszköztárával dolgoznak. Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk sokoldalú, kreatív, és tapasztalt szakértők állnak a kampányok mögött. A ma kommunikációs befektetése a holnap digitális jelenléte. Gyere és építsd ki sajátodat velünk! Írd meg nekünk legégetőbb digitális kihívásod, beszélgessünk! 👉 hello@pragent.hu

Leave a Reply