fbpx

VNR-ek – Video hírcsatorna

Alapvetően ezek előzetesek, mint például amiket a filmstúdiók használnak egy film legjobb részeinek kiemelésére vagy népszerűsítésére. A PR-ben ezt arra használjuk, hogy hangot adjunk a kulcsfontosságú szóvivőknek, hogy támogassuk a márkákat, eseményeket és értékeket. A VNR egyike a legjobb és leghatékonyabb eszközöknek a médiamegjelenés megszerzéséhez. Tudd meg, miért, hogyan és mikor kell használni!

A VNR minden alkalommal fölényben van az írásos megjelenéssel szemben

A hang és a vizuális megjelenés elengedhetetlen, ha meggyőzően akarjuk megragadni a közönség figyelmét. Az újságíróknak vagy közönségnek konkrét információk érdekesek, de emlékezetes módon kell ezeket elmondani. A videó nemcsak ezt teszi, hanem a leginkább figyelt tartalmi formátum, és igen magas rá az igény. Nagyobb lefedettséget érünk el egy virális videóval, mint egyetlen írásos megjelenéssel. Ezenkívül a VNR-ből származó felvételek mindig használhatók vállalati webhelyeken és a közösségi média tartalmakban is.

Mikor kell használni:

Hírértékű és megosztható? Felveszed videóra. Küldj egy médiamegjelenést a videofelvételről, amikor egy terméket elindítasz, és van egy különleges, egyedi személy, akit meghívtál vagy részt vesz ezen az eseményen. Gondolj Terence Hill meghívására: www.buggyauction.com VNR. A jelenet mögött mindig egy nagyszerű történet áll.

Hogyan kell használni?

Gondolj a klasszikus mesemondó elemekre, mint a téma, a karakterek, a beállítás, a konfliktus. Ki a történet hőse? Milyen akadályokat kell kezelnie? A VNR egy rövid formátumú videó, ahol rejtvényeket adunk a közönség számára. A hangfelvétel podcastokban, rádiófilmekben, míg a képek, interjúk a közösségi médiában használhatók fel.

Miért kell ezt használni?

A VNR fő előnyei 3 pontban írhatók le:

  • Könnyedén megkülönböztetheted VNR-t más kereskedelmi videóktól, megragadó tartalmak, tények, kulcsszemélyeket és hitelesítő adatok használatával.
  • Mutatni jobb, mint elmondani. A vizualitás segít az üzenetet megérteni. Különböző vizuálokkal illusztrálhatod a lényeget, zene használatával érzelmileg nagyobb hangsúlyt adhatsz a tartalomnak.
  • Használd a social listeninget és készíts tartalmat videófogyasztási minták alapján. Használd a betekintést, hogy jobb videókat készíts, fedezd fel az új vagy felderítetlen tartalmi ötleteket.

Ha szeretnél újdonságokat létrehozni és emellett elkerülni, hogy túllőj a célon, lépj kapcsolatba velünk! A PR-Agent Communications szolgáltatásai között szerepel az online és a közösségi média stratégia kidolgozása, a kampánytervezés és annak kivitelezése. Segítünk interjúkkal kapcsolatos kérdésekben, a hang- és általános felvételek elkészítésében, szkript- és műsorszolgáltatási tanácsadásban. Lépj kapcsolatba velünk most: hello@pragent.hu!

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu

Kovács Alexandra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.