You are currently viewing Poszt pandémiás csapatépítő, amire már egy éve várunk

Poszt pandémiás csapatépítő, amire már egy éve várunk

Poszt pandémiás csapatépítő, amire már egy éve várunk 

Az elmúlt egy év bezártsága, a koronavírus összes hatása lassan egységes zuhatagként érkezik meg minden szervezet életébe. Számos helyzet és korona kommunikáció bizonyította, hogy létezik megoldás az online térben is az üzleti veszteségek csökkentésére. Lehetőség volt dolgozókkal, partnerekkel való kapcsolattartásra (és enne költséghatékony, sőt ROI alapú megtérülésére), tudtunk információt cserélnioktatni, élményt adnihatékonyan, hibrid és teljes online megoldásban. 

Rendezvény extra biztonsággal 

Soha nem volt még ekkora igény és vágy arra, hogy az emberi kapcsolatok mentén a közös építkezést újrakezdjük. A vakcina és az újranyitás első jelei ismét megteremtik a lehetőségét! Mi sem töltöttük az elmúlt egy évet tétlenül, azzal együtt, hogy el kellett fogadnunk a rendezvény üzletágunk megállt. Két út elágazásában – az online platformok kipróbálása mellett – nem engedtük el a hús-vér emberekkel való kapcsolatépítés gondolatát. A legnagyobb biztonsági körültekintéssel, de teszteltünk autót, házhoz vittük a reggelit és persze néztünk új helyszíneket és építettünk úkoncepciókat, arra a napra, amikor a vakcina mellett visszatérhet az új, normál élet és ezzel együtt a   rendezvényüzletág. 

A csapatépítő, amire már mindenki vágyik 

A csapatépítők kora soha nem látott igénye látszik már a horizonton. Nincs olyan cég, szervezet, közösség, amelyik ne érezné szükségét annak, hogy bizony tenni kell az emberekért, egymásért és egy növekedő működésért. 

Éppen ezért mi is megálmodtuk, megterveztük és felépítettük azokat a koncepciókat, helyszíneket, programokat, ahol a természet természetes. A szabadtér, a háborítatlan környezet és a távolságtartás alap. Felfedeztük Magyarország rejtett kincseit, helyszíneit és megálmodtuk ezeket egy-egy rendezvény alapjaként is. A szabad természetben megélt élmények, a tudatosan tervezett és felépített cselekedeteink hozzájárulnak ahhoz, hogy mások is megszeressék és megismerjék a környezetünket, a természetet. Ezzel új, közös élményalapú közösséget építve a szervezet számára.