#DRIvENBYPR

Autóipar & Technológia

Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai akkumulátor gyártástól kezdve a hibrid és az elektromos járművek bemutatásán át a Hold vízkészletének felkutatásáig számos területen segítjük ügyfeleink kommunikációját.

#DrivenToCommunicate

A PR Ügynökség, amely a közlekedés jövőjének kommunikációjában vezető szerepet vállal.

Az új technológiák, a feltörekvő piacok, a fenntarthatóság és a változó fogyasztói igények hatására az autóipar, a mobilitás és a közlekedés színtere drámai változásokon megy keresztül, ahol szinte minden nap történik valami újdonság.

Széleskörű piacismeretünk és friss, releváns tapasztalataink birtokában a szcéna magabiztos kommunikációs szereplői vagyunk Magyarországon.

Hogy miben vagyunk jók?

?

Autóipar

Stratégiai tervezéssel, tanácsadással, tartalomfejlesztéssel, közösségi médiával, pr kampányokkal és élő kommunikációval foglalkozó csapatunk az évek során felhalmozott gazdag tudásból és tapasztalatból merít az autóipari ügyfeleink folyamatos kiszolgálása érdekében.

2015 óta kommunikációs ügynökségként dolgozunk a Magyar Suzuki Zrt. belföldi kereskedelmi osztályával, közös projektjeink száma már bőven több száz felett jár. Számos termékbevezetés, sales és edukációs kampány, valamint rendezvény van már a hátunk mögött. 2018 -2023 között a Volvo Hungária Kft. nehézgépjárműveinek biztosítottunk social media és termék pr kommunikációt, s ezzel együtt már az elektromos gépjárművek piacán is otthon vagyunk.

Technológia

A technológia világa mélyreható változásokon megy keresztül. Az új és úttörő eszközök pedig nekünk is itt vannak a tarsolyunkban. Ügyfélportfóliónkban egyszerre fér el a hazai Puli Space Technologies NASA díjas mérőeszköze és a világ legnagyobb lítium-ion akkumulátor elválasztófilm szállítója, a SEMCORP Hungary Kft. is. Bármilyen termékről is legyen szó, mi hiszünk a legfejlettebb technológia és a tiszta energia erejében, és ez az innovatív szemlélet az, amit mindenhova magunkkal viszünk. Még a munkánkba is.

Év Magyar Autója 2023

PR ügynökségként mindennél fontosabb számunkra a nagyközönség Suzuki modellekről alkotott véleménye, ezért idén is megmozgattunk minden követ annak érdekében, hogy ez a vélemény kiváló legyen. Az eredmény magáért beszél: 22 márka 39 modellje közül az S-CROSS hozhatta el a Közönségdíjat. 

Autóra és díjra egyaránt büszkék vagyunk, 2023 sorozatban a 3. év, hogy sikerül mozgósítanunk a közönséget a díj elnyerése érdekében.  

Suzuki Camp

A különleges, nyárindító sajtóeseményen a hazai újságírók széles köre a Balaton északi partján tesztelhette a Suzuki modellpalettájának végtelen sokszínűségét és praktikumát. A kompakt városi cirkálóktól kezdve a tágas családi autókig mindent csatasorba állítottunk, hogy segítségükkel emlékezetes élményt tudjunk nyújtani a vendégeinknek. A kétnapos program során városi, vízparti és zöld szpotokat látogattunk meg, ahol a nyár folyamán gyönyörködni lehetett a magyar tenger apró csodáiban. 

A rendezvény lehetőséget adott arra, hogy bebizonyítsuk, a Suzuki modellek nem pusztán csak járművek, hanem valódi életstílusok képviselői is. Legyen szó spontán felfedezésről, családi kalandról vagy városi vibrálásról, egy Suzukival mindig jó úton leszel.  

SOCIAL MEDIA

A Magyar Suzuki integrált, image alapú kampányában élményalapú social media tartalmakkal segítjük a modellek kommunikációját. 4 autó, 4 különböző célcsoport, 4 ismert ember, 4 különböző élethelyzet. Erről szól a kampány, amit létrehoztunk: ez a te utad és a te autód. 

A kampány első fázisában a mindenki által jól ismert, Kossuth- és Jászai Mari-díjas Pásztor Erzsi egy új oldalát mutatja meg, hiszen a Balaton északi partján elevenítette fel gyermekkori emlékeit és közben csodás helyekre kalauzol minket.  

Szabó Kimmel Tamás és az
S-Cross

Szabó Kimmel Tamás élményekben gazdag, családi kirándulását követhettük végig Pécsen.

Lábas Viki és a Swift

Lábas Vikit, a Margaret Island énekesnőjét a Campus Fesztiválra kísértük el.

Kárai Dávid és a Jimny

Kárai Dávid séf és gasztrobloggerrel pedig a Pilis és a Cserhát vadregényes tájaira utaztunk, hogy a természet adta fűszernövényekből és gyümölcsökből főzzünk egy kiadós ebédet. 

Volvo rajzpályázat

A Volvo Trucks Hungary-t képviselő Volvo Hungária Kft. és a Waberer’s cégcsoport 2022 tavaszán indította útjára közös, fenntarthatóságra épülő rajzpályázatát, melynek sikeréhez kommunikációs ügynökségként többféle online és offline eszközzel járultunk hozzá – mindeközben pedig a saját határainkat feszegettük. Az eredmény várakozáson felüli volt: a karbonsemlegesség fontosságát hirdető versenyre összesen 444 db rajz érkezett, melyből a 3+1 legjobb alkotás díszíthette az alternatív hajtásláncú Volvo szerelvényt. 

A két vállalat szervezésében elindított rajzpályázat jótékony célt is szolgált: minden beérkezett pályamű után ötezer forinttal támogatták a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, amely az így összegyűlt összeget, több mint kétmillió forintot a hazánkba érkező háborús menekült gyermekek jólétének elősegítésére fordította.

Büszkék vagyunk a közös sikerre, a zöldebb jövőért tett lépésre! 

HIBRID KAMPÁNY

Suzuki

Korábbi Projektjeink

Mert néha jó nosztalgiázni
és mi a legjobbat mutatjuk meg Neked!

ELECTRIC SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Volvo Hungária Kft.

SUZUKI IGNIS TESZTVEZETÉS​

IGNIS KAMPÁNY

Suzuki

.... és még több száz projekt! 🙂

Lépj kapcsolatba a csapattal!

MOLNÁR MÁRK

Group Account Manager

Autóipar és Technologia

Üdvözöllek!

Márk vagyok. Én vezetem az Autóipar & Technológia csapatot. Személyes küldetésemnek tekintem, hogy az általunk gondozott márka mögött mindig legyen hozzáadott érték.

Ha szeretnéd, hogy Te történetedet is elmeséljük, ne habozz, keress minket!

Gyere el
hozzánk
egy kávéra!

Ha megadod adatait, egy PR szakemberünk felveszi veled a kapcsolatot!