SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásainkkal készen állunk minden olyan elképzelésedre,
amit Te vagy a cégprofilod igényel.

Kommunikációs audit

Kommunikációs audit

A leghatékonyabb eredmények érdekében mindig a dolgok mélyére kell ásni, így minden esetben kommunikációs audittal kezdjük el megvizsgálni a márkádat, cégedet és az azt körülvevő piaci környezetet.

Kommunikációs stratégia és tervezés

Kommunikációs stratégia és tervezés

A márkádhoz illeszkedő stratégia és alapos tervezés mind segíti azt, hogy eredményes legyél az online és az offline platformokon. Megtaláljuk a kommunikációs alapköveidet és keretbe foglaljuk őket.

Pozícionálás és márkaépítés

Pozicionálás és márkaépítés

Akár új színfolt vagy a piacon, vagy csak egy kis frissességet szeretnél vinni a márkádba, megmutatjuk az irányt stabil és pozitív pozícionálással majd megmutatjuk azt a megfelelő célközönségnek.

PR

Public Relations

Vannak márkák és cégek, akiknek tradicionális PR-re van szükségük, de egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik a digitális PR-re teszik a hangsúlyt. Mindkettőben otthon vagyunk, szívesen kombináljuk a klasszikus módszereket az újakkal.

Ügyfél és rendezvény

Ügyfélélmény és rendezvény

Rendezvényszervezés során a legfontosabb vezérelvünk, hogy olyan eseményeket és élményeket adjunk, melyet a vendégek biztosan megjegyeznek.

B2b, B2c, B2G kommunikáció

B2B, B2C, B2G kommunikáció

A különböző célcsoportokat olyan eszközökkel és csatornákkal érjük el, melyek biztosan célba találnak, legyen szó a partnereid ösztönzéséről, a fogyasztóid aktivizálásáról vagy protokoll eseményről.

online és közösségi média menedzsment

Online és közösségi média management

Az online terep megkerülhetetlen, állandóan változó és rengeteg lehetőséget rejt magában. A közösségi média a digitális marketing egyik alapköve, ahol nem csak fenntartó kommunikációt és csatornakezelést kínálunk neked, hanem tematikus kampányokat is.

logó és arculat

Logó és arculattervezés

Az írott tartalom akkor a legjobb, ha egységes arculati elemekkel egészül ki. Egy jól megtervezett logónak és arculatnak mindenféle platformon képviselnie kell a márkádat, a cégedet, a fő üzeneteidet.

online és közösségi média menedzsment

Tartalomgyártás

Olyan tartalmat készítünk neked, melyek megállják a helyüket a digitális és az offline térben is, legyen az egy statikus kép, egy animált infografika, vagy egy látványos videó.

Gyere el hozzánk egy kávéra!