#PRSolutions

Személyre Szabott PR Szolgáltatások

Szolgáltatásainkkal készen állunk minden olyan elképzelésedre, amit Te vagy a cégprofilod igényel.

#PRExpertise

A PR Ügynökség, amely átfogó támogatást nyújt az ügyfeleknek a kommunikációs területen

A PR- Agent szakemberei igazi stratégiai gondolkodók, akik mindig hosszú távra terveznek. Fontos, hogy értjük ügyfeleink üzleti céljait, a piaci környezetét, ennek alapján találjuk ki a közönség számára izgalmas és kreatív történetet, tartalmakat és dolgozzuk ki a megfelelő stratégiát a kommunikációhoz.

Kommunikációs audit

Kommunikációs audit

A leghatékonyabb eredmények érdekében mindig a dolgok mélyére kell ásni, így minden esetben kommunikációs audittal kezdjük el megvizsgálni a márkádat, cégedet és az azt körülvevő piaci környezetet.

Kommunikációs stratégia és tervezés

Kommunikációs stratégia és tervezés

A márkádhoz illeszkedő stratégia és alapos tervezés mind segíti azt, hogy eredményes legyél az online és az offline platformokon. Megtaláljuk a kommunikációs alapköveidet és keretbe foglaljuk őket.

Pozícionálás és márkaépítés

Pozicionálás és márkaépítés

Akár új színfolt vagy a piacon, vagy csak egy kis frissességet szeretnél vinni a márkádba, megmutatjuk az irányt stabil és pozitív pozícionálással majd megmutatjuk azt a megfelelő célközönségnek.

PR

Public Relations

Vannak márkák és cégek, akiknek tradicionális PR-re van szükségük, de egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik a digitális PR-re teszik a hangsúlyt. Mindkettőben otthon vagyunk, szívesen kombináljuk a klasszikus módszereket az újakkal.

Ügyfél és rendezvény

Ügyfélélmény és rendezvény

Rendezvényszervezés során a legfontosabb vezérelvünk, hogy olyan eseményeket és élményeket adjunk, melyet a vendégek biztosan megjegyeznek.

B2b, B2c, B2G kommunikáció

B2B, B2C, B2G kommunikáció

A különböző célcsoportokat olyan eszközökkel és csatornákkal érjük el, melyek biztosan célba találnak, legyen szó a partnereid ösztönzéséről, a fogyasztóid aktivizálásáról vagy protokoll eseményről.

online és közösségi média menedzsment

Online és közösségi média management

Az online terep megkerülhetetlen, állandóan változó és rengeteg lehetőséget rejt magában. A közösségi média a digitális marketing egyik alapköve, ahol nem csak fenntartó kommunikációt és csatornakezelést kínálunk neked, hanem tematikus kampányokat is.

logó és arculat

Logó és arculattervezés

Az írott tartalom akkor a legjobb, ha egységes arculati elemekkel egészül ki. Egy jól megtervezett logónak és arculatnak mindenféle platformon képviselnie kell a márkádat, a cégedet, a fő üzeneteidet.

online és közösségi média menedzsment

Tartalomgyártás

Olyan tartalmat készítünk neked, melyek megállják a helyüket a digitális és az offline térben is, legyen az egy statikus kép, egy animált infografika, vagy egy látványos videó.

Gyere el
hozzánk
egy kávéra!

Ha megadod adatait, egy PR szakemberünk felveszi veled a kapcsolatot!