#PRPowerEvents

Rendezvények, kicsit másképp

Rendezvény helyett élmény. Ezt a különbséget kínáljuk mi.

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA​
Grohe

#EventPlanningMasters

A PR Ügynökség, amely a kreativitást és a kalandot ötvözi a kommunikációs stratégiáiban.

Mindenki arról álmodik, hogy egy profi csapat leveszi a tervezés, a szervezés terhét és egy jó ügynökség megvalósítja álmai rendezvényét. Ne is görgess tovább – itt vagyunk, hogy valódi segítséget nyújtsunk neked.

Ügynökségünk a szervezéssel kapcsolatos szolgáltatások mindegyikében segítséget nyújt: a tervezéstől a lebonyolításig az összes részfolyamatban jelen vagyunk. Formabontó koncepciók, hihetetlen dekorációk: számunkra az eseményszervezés egy valódi szerelemmunka. 

Hogy miben vagyunk jók?

?

Ügyfélélmény

Rendezvényszervezés során a legfontosabb vezérelvünk, hogy olyan eseményeket és élményeket adjunk, melyet a vendégek biztosan megjegyeznek. Élményt az álmodozóknak: rendezvényszervezés felsőfokon. Ezt az élményt adjuk nemcsak a megbízóknak, de a résztvevőknek is. Sokan mondták már rólunk, hogy a csapatmunkánk mindig tökéletes érzést, biztonságot és megelégedést jelent a jelenlévők számára.

Csapatépítők

Mint PR Ügynökség, nemcsak kommunikációs stratégiában és eseménytervezésben vagyunk kiemelkedőek, hanem csapatépítő rendezvények szervezésében is. Tudjuk, hogy a sikeres vállalkozások alapja egy összetartó és hatékony csapat. Az általunk szervezett csapatépítő programok segítenek erősíteni a cég belső kommunikációját, növelni a munkatársak közötti kötelékeket és fejleszteni a problémamegoldó képességeket. Legyen szó vállalati tréningekről, kihívásokkal teli kalandokról vagy inspiráló workshopokról, mi olyan élményeket tervezünk, amelyek felejthetetlenek és hasznosak is egyaránt.

Sajtó rendezvény

Mi nemcsak hagyományos sajtótájékoztatókat szervezünk, hanem izgalmas sajtóutakat, hogy a média képviselői egy teljes élményben részesüljenek. Célunk az, hogy az újságírók/vagy kollégák/vagy résztvevők ne csak információkat kapjanak, hanem aktívan részt vegyenek a történetek és események /alakulásában/belelássanak a történetek események alakulásába/belássanak a történetek, események mögé.

Konferencia, Kiállítás

Nemcsak konferenciák és kiállítások szervezését vállaljuk, hanem arra törekszünk, hogy ezekből igazi élményeket varázsoljunk. Nálunk nincsen helye az unalmasnak vagy megszokottnak! Konferenciáink és kiállításaink olyan élményeket nyújtanak, amelyek inspirálják, szórakoztatják és maradandó emlékeket teremtenek a résztvevők számára. Kreatív megközelítésünk, interaktív tartalmak és lenyűgöző designok segítségével a rendezvények igazi közösségek létrehozását teszik lehetővé. Minden részletet figyelembe veszünk, hogy az események élvezetesek, interaktívak és tanulságosak legyenek.

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT

A Swift a Suzuki egyik zászlóshajója nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában. A Sport kiadás 2018-ban debütált a legfrissebb modellel. Az autós újságírók által kedvelt, könnyű, gyors, dinamikus menetteljesítménnyel bíró kis méregzsák bemutatására olyan helyszínt kerestünk, ahol éles kanyarok, emelkedők, lejtők, és gyors egyenesekkel tarkított szakaszok váltakoznak, hogy igazán élvezetes legyen a tesztelés és maradandó az élmény. Így esett a választásunk Európa egyik legikonikusabb autós útjára a Glossglocknerre vezető panorámaútra. Az akkoriban megszokott metóduson újítva, mi egy teaser videót küldtünk ki meghívóként, amely rögtön bemutatta, milyen élményben lehet részük a vendégeknek, ha ellátogatnak velünk Heiligenblutba. Az autó beceneve „darázs” volt, így a köszönőajándékokban is felvillantottuk ezt a nem mindennapi logót. Széldzseki, kulacs, napszemüveg, az újságírókat felszereltük mindennel, ami egy hegyi kalandhoz kell. Ügyfelünk számára ez a program indította el a mára már hagyománnyá vált, és évente több alkalommal megrendezett Suzuki Média Klub rendezvényeket, amelyre rendkívül büszkék vagyunk. 

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA​
SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA​

China Construction Bank – megnyitóünnepség

Büszkék vagyunk rá, hogy számos kínai ügyfél bizalmát is elnyertük, és egyre többen bízzák ránk magyarországi eseményeik szervezését, vagy átfogó pr és kommunikációs stratégiájuk megvalósítását. Ráadásul a kínai vállalatokkal folytatott közös munkánkat egyedülálló módon egy Kína szakértő is segíti. A China Construction Bank 2023 tavaszán tartotta nagyszabású nyitóeseményét, amelynek lebonyolítását teljes egészében a PR Agent csapatára bízták. Az országos szinten is kiemelt jelentőségű megnyitóra több mint 300 kiemelt üzleti partner, újságíró és kormányzati munkatárs érkezett. A 360 fokos szervezés és kommunikáció magában foglalta nemcsak a helyszín, catering, visual és technika megtervezését, de a protokolláris tanácsadást, a sajtókapcsolatokat, és az indoor és outdoor reklámfelületek vásárlását is. A helyszín kiválasztásától kezdve a menü és a programok kialakításán át folyamatosan arra törekedtünk, hogy a lehető legkomplexebb megoldásokkal szolgáljunk ügyfelünknek, a résztvevőknek pedig igazán maradandó élményt nyújtsunk.

Grohe – Konyhakiállítás

Ügyfelünk a Grohe marketingstratégiájának szerves része volt a rendezvények általi kommunikáció a 2020-at megelőző időszakban.  Ennek egyik elemeként több hazai lakberendezéssel kapcsolatos eseményen is részt vettek. A Papp László Sportarénában megrendezett Konyhakiállításon, a fürdőszobai megoldások mellett az újonnan megjelent vízszűrős konyhai csaptelepek kerültek középpontba. A berendezések nemcsak szűrnek, de képesek arra is, hogy 100 Celsius fokra hevített vizet engedhessünk belőlük. Ezt a tudást szerettük volna kreatív és látványos módon bemutatni a vendégeknek. Az élmény, a tapasztalás, a gyakorlati előnyök megismerése rendkívül fontos a vásárlási döntés meghozatala során, ezért a csaptelep tulajdonságait egy élő főzőshow keretein belül mutattuk be, ahol Dobó Ági influencerrel működtünk együtt. Ági akkor nyerte meg a Konyhafőnök című televíziós vetélkedőt, népszerűségét és a célcsoportra gyakorolt befolyását kihasználva nemcsak főzött a Grohe standján, hanem követőinek élő bejelentkezésben mutatta be a márka legújabb termékeit. A kreatív megoldások itt még nem értek véget, a látogatóknak egy vak kóstolásos vízteszttel mutattuk be, hogy a szűrt víz az ásványvizekkel is felveszi a versenyt. 

Grohe
Grohe
Suzuki Magyarország

HYBRID KAMPÁNY

Suzuki

További Projektjeink

Mert néha jó nosztalgiázni
és mi a legjobbat mutatjuk meg Neked!

OMÉK kiállítás

Magyarországi sertéstenyésztők és sertéstartók szövetsége

Suzuki Magyarország

HYBRID KAMPÁNY

Suzuki

ALAPKŐLETÉTEL

SEMCORP GROUP

.... és még több száz projekt! 🙂

Lépj kapcsolatba a csapattal!

MOLNÁR KATINKA

Group Account Manager

Rendevzények

Szia!
 
Katinka vagyok, a rendezvény és PR csapat vezetője. Kreatív és lelkes kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy rendezvényeinkkel maradandó élményt nyújtsunk mind a megrendelő, mind pedig a vendégek számára. Minden rendezvény más, minden rendezvény egy új kihívás. Ez a mi mozgatórugónk. 
 
Ha szeretnéd tökéletes biztonságban tudni az eseményed, ha nyitott vagy az új és kreatív megoldásokra,  keress minket és bízd ránk magad!

Gyere el
hozzánk
egy kávéra!

Ha megadod adataidat, egy PR szakemberünk felveszi veled a kapcsolatot!