fbpx

#WEAREDIFFERENT #BESTTEAM

Különbözünk, és ebben van a legnagyobb kreatív energiánk.

15 évvel ezelőtt klasszikus PR ügynökségként kezdtük, mára pedig stratégiai fókuszú ügynökséggé váltunk, akik a digitális PR és kommunikáció teljes eszköztárával dolgoznak. Trendérzékeny karakterünkhöz hozzátartozik, hogy egy új típusú marketing ökoszisztémában fejlesztjük tudásunkat, így biztosítjuk szolgáltatásaink megfelelő minőségét megbízóinknak.

Akik nélkül nem történnek csodák:

Molnár Katinka

PR Account Manager

Soós Eszter

Ügyvezető igazgató

Serfőző Dalma

Account manager

Galló Tímea

Account manager

Kovács Alexandra

Creative content developer

Molnár Márk

Junior PR Account Manager

Soós András

Project manager

Tóth-Szabó Csenge

Junior digital pr executive
Close Menu

Molnár Katinka

Katinka a marketing, majd az újságírás világába kóstolt bele, míg végül a PR mellett tette le a voksát, azóta Group Account managerként dolgozik. Csapatunk egyik legrutinosabb tagja, nála folyamatos a multitasking, lételeme a tervezés és a szervezés.

Soós Eszter

Eszter megálmodta, létrehozta az ügynökséget és most a lelkes csapattagokkal azon dolgozik, hogy egy dinamikus és jövőalapú újgenerációs ügynökséggel hódítsa meg az új ügyfeleket is. 

Serfőző Dalma

Dalma szárnyait kezdetben a kereskedelem vadregényes tájain bontogatta. Group Account manager, az ügynökségi életet azért választotta, hogy lássa, mi történik a másik oldalon (na meg ugye azok az új kihívások!). Szereti, ha nem megy el tétlenül a nap és ha munkáját a körülötte lévő emberek is inspirálják. 

Galló Tímea

Timi a BGF kommunikáció szakán végzett, és hamar az újságírás felé vezetett az útja. 3 év után, egy éles váltással a marketing területén találta magát és most Account Managerként tevékenykedik a PRAgent-nél. A munkán túl jöhet minden, ami természet, imád túrázni, rajong az ázsiai és spanyol konyháért.

Kovács Alexandra

Alex a METU képi ábrázolás szakán végzett grafikusként, elsajátította a tradicionális művészeti technikák csínját-bínját. Jelenleg a digitális festészet foglalkoztatja, és nem ítéli el a keleti kultúrát sem.

Molnár Márk

Márk az ELTE kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. Már az egyetemi évei alatt újságíróként dolgozott, így hamar elsajátította a tömegtájékoztatás csínját-bínját. Jelenleg Junior Account Manager-ként dolgozik a PR Agent-nél. Nem titkolt célja, hogy a pr területén tovább kamatoztassa a tudását. Egyebek mellett szenvedélye az utazás, a színház és a könyvek.

Soós András

András, frissdiplomás, az IBS-en fejezte be tanulmányait business menedzsment és marketing szakon. Szereti, ha a dolgok mögé láthat és szívesen végez olyan feladatokat, ahol az információgyűjtésé a főszerep. Ő felel a pénzügyi tervezésért és adminisztrációért, a rendezvényszervezésben pedig gyakran kiegészíti a csapatot.