#Storytelling

Tartalom Marketing

Content is king” – mondta Bill Gates, és milyen igaza volt. 

#MediaRelations

A PR Ügynökség, amely segít a márkáknak megtalálni saját hangjukat a történeteik által.

Miről álmodik a lány? Hírnévről, Forbes címlapról és egy csodaszép magyar tervezői darabról. Mi pedig ezt mind elhozzuk Neked!

Újszerű, releváns, vonzó, jelentős – szerintünk mindenkinél jelen vannak azok történetek, amelyekben ott lapulnak a fenti jelzők. Mi megtaláljuk a márkád sztoriját és természetes módon hozzuk ki belőle ezeket a karaktereket.

Hogy miben vagyunk jók?

?

Tartalom Marketing

A fogyasztók emelkedett ingerküszöbe ma már igen magasra teszi a lécet a jó tartalmak tekintetében. 
Content divíziónk sokat látott és tapasztalt tagjai azonban nem riadnak meg a feladatoktól: egyedi és kreatív megközelítéssel dolgozzák fel a leghétköznapibb témákat is.

Social listening, avagy a posztokon túl:

Nemcsak posztolunk a social media platfomrokra, hanem meg is figyeljük a közönség reakcióit és viselkedését, így aztán egészen más szemszögből is látható egy termék vagy szolgáltatás. Az adott iparágra szabott, feldolgozott adatokat a stratégiai döntéshozatal során fel is használjuk, hogy a legoptimálisabb eredményeket kapják ügyfeleink.

Közösségi kalandozások

Sok ügyfél profilját kezeljük és moderáljuk a nap 24 órájában. A közösségi média platformok lehetőséget biztosítanak, hogy aktív jelenléttel, releváns és kreatív tartalmak megosztásával és a követőkkel való kapcsolattartással szélesítsük a márkák és szolgáltatások ismertségét.

Sajtókapcsolatok

Az erős sajtókapcsolatok segítenek abban, hogy széles közönséget érjünk el, növeljük a márkák láthatóságát és hitelességét. A sajtóval való közös munka biztosítja ügyfeleink számára a pozitív és megfelelő nyilvánosságot.

ADA x Zubor Rozi x ÉVA magazin tartalmi együttműködés

Az osztrák ADA bútorgyár számára kivitelezett kampányunkban izgalmas tartalmi együttműködést hívtunk életre egy hiteles véleményvezért és a célcsoport egy releváns médiafelülete, az ÉVA magazin közreműködésével. A nem csak a termékre, hanem az ADA által közvetített harmonikus környezetre és életérzésre fókuszáló megjelenéssorozat egy egészen újszerű megközelítést hozott a márka életében. Az ADA prémium kivitelezésű kanapéját egy beszélgetés sorozat kontextusába helyeztük “Van 20 kanapés perced” címmel. A kampány középpontjában egy kanapé állt, ahol 20 perces beszélgetések zajlottak ismert, népszerű személyekkel, Zubor Rozi vezetésével. A kampány médiapartnere az ÉVA magazin volt, így a közösségi média megjelenések mellett online média boost-ot is kapott a kampány, az ügyfél legnagyobb megelégedésére. A 3 epizód során összesen 12 integrált megjelenést hoztunk létre, amelyek a saját magunkkal való gondoskodásra és kikapcsolódásra helyezték a fókuszt. 

Batz x REKAVAGO SS23 kollekcióbeharangozó PR kampány

A PR Agent Content csapata által megálmodott integrált kampányban az innováció és a kreativitás kéz a kézben jártak, a megvalósult tartalmakban harmonikusan összekapcsolódtak a divat, marketing és gazdasági aspektusok. A sajtó képviselőinek személyre szabott, kreatív cipősdobozban elhelyezett meghívó üzenettel hívtuk fel a figyelmét a kollekcióra, majd a több mint 50 releváns vendéget vonzó launch eseményen 25 organikus sajtómegjelenést és közel 100 közösségi média tartalmat generáltunk. Az év “legvagányabb kollaborációjaként” is emlegetett együttműködéshez a Porsche Hungaria is csatlakozott egyedi, BxRV brandingelt ID. Buzz Cargo kisbuszaival, amely nemcsak a kollekció terjesztését segítette, hanem egy látványos pop-up kitelepülésnek is kreatív eleme volt a MOM-Park bevásárlóközpontban. 

PLIÉ kampányfotózás és kollekcióbemutató

Az egyedülálló PLIÉ Collection ruhamárka, a hazai divatipar egyik kiemelkedő szereplője, Content csapatunk prémium ügyfele. Stratégiánk részeként a folyamatosan megújuló kollekciók editorial és lookbook fotózásai mellett social media tartalmakat is tervezünk és gyártunk, hogy a márka organikus tartalmai és elérése, minél szélesebb körben terjedjen az online térben. A legutóbbi, SS23 kollekció esetében lendületes és divattrendeket követő, ugyanakkor letisztult és egyedi tartalmakat hoztunk létre, beleértve a videókat és kampányfilmeket is. Emellett influenszerek segítségével is támogatjuk a kollekciók bemutatását, valamint a PLIÉ ruhák rendszeresen szerepet kapnak különféle média kampányokban és díjátadókon is, folyamatosan erősítve a márka jelenlétét a divattérképen. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a FW23 kollekció arca, Balla Eszter színésznő nemcsak a kampányfotókon szerepel, hanem a hazai Marie Claire magazin „fashion issue” lapszámának címlapján és divatanyagában is bemutatkozott. 

ADA x ART

Az ADA prémium bútorgyár számára megalkotott kreatív koncepciónk a „SOKOLDALÚ KÉNYELEM – BRANDÉPÍTÉS MŰVÉSZIEN” témára fókuszált. Innovatív helyszínek és inspiráló kollaborációk segítségével szólítottuk meg az ADA célközönségét és olyan élményt teremtettünk, ahol a kényelem és a művészet találkozhatott egymással. A többlépcsős kampány során többek között az ArtMarket eseményen kreatív installációval mutattuk be az ADA bútorok elegáns stílusát. A MOM Park Lounge kitelepülés pedig a “kényelem otthonról” érzését hozta el a közönségnek, ahol pop-up kiállítás és művészeti performanszok új színt hoztak az otthonosság fogalmába. A YoungArt kortárs galériával közösen szervezett Christmas Gallery-ben hónapokig nyújtottunk kényelmet a vásárlóknak. Az RTL Fókusz TV spotjában pedig élő ruhafestés és bútordekoráció révén tettük emlékezetessé a pillanatot, amely összekapcsolata a művészetet és a kényelmet. Végül jótékonysági adományozás által erősítettük az ADA márkaképét. Összesen 50 sajtómegjelenés, 100+ social media tartalom és 3 offline, 5 online platform eredményeként kampányunk sikeresen zárult és jelentősen növelte az ADA hazai ismertségét, megítélését. Kreatív kampányunkkal alátámasztottuk, hogy az ADA bútorok nem csak az otthon egyszerű kiegészítői, hanem az életmód és a művészi inspiráció forrásai is lehetnek. 

Lépj kapcsolatba a csapattal!

LELOVICS ORSOLYA

Group Account Manager

Content Marketing

Szia!

Orsi vagyok. Én vezetem az Content & Lifestyle csapatot. 

Ha szeretnéd, hogy Te történetedet is elmeséljük, ne habozz, keress minket!

Gyere el
hozzánk
egy kávéra!

Ha megadod adataidat, egy PR szakemberünk felveszi veled a kapcsolatot!