fbpx

Digitális átalakulás – nyári tábor

A digitális átalakulás (DT) digitális technológiák használata a hagyományos problémák megoldására. Egyszerűnek hangzik, ugye? Nos, ez nem olyan egyszerű, ha új digitális tehetségeid a hagyományos tehetségekkel egyszerre beszélnek, de úgy tűnik, teljesen különböző nyelveken, és teljesen eltérő gondolkodásmóddal rendelkeznek a problémákról. Néhány kulcsfontosságú elképzelést gyűjtöttünk össze a digitális átalakulásról és arról, hogyan lehet biztonságban átvészelni!

Gondolj azokra a tevékenységekre, amelyek befolyásolják a vállalkozásodat, a társadalmi szegmensed és a tömegkommunikációd. Bármely korosztályban dolgozó munkavállalók azon vállalatok számára kívánnak dolgozni, amelyek elkötelezettek a digitális fejlődés iránt, ezért el kell kezdeni egy digitális stratégia írását. Jegyzetelsz?

 1. Írd le digitális alkalmazási területeid és céljaid! Szükséged lesz egy világos és koherens stratégiára, hogy az embereid pontosan tudják, mi a cél!
  1. Kit szeretnél elérni a webhelyeden és a közösségi oldalakon?
  2. Milyen hatással lennél ezen online közösségekre?
  3. Milyen online trendeket szeretnél beépíteni?
  4. Használnál az A / B tesztet?
 2. Fejleszd készségeidet. Igen, menj el a szolgáltatástervezési konferenciára, bérelj egy fejvadászt, aki digitális tehetségeket hoz, képezd hagyományos szakembereid, hogy felzárkózzanak az új generációhoz, használj social listening eszközöket!
 3. A tanítás közben is tanulunk! Hozz létre digitális nyelvtudást a vállalatnál, szervezz képzéseket, programokat a partnerek számára a digitális koncepciók és eszközök megismerése érdekében.
 4. Tervezz! Ismerd meg, hogy a digitális technológiák hogyan befolyásolhatják üzleti tevékenységedet.
 5. Légy példa! Ha egy vállalat vagy egy embercsoport vezetője vagy, meg kell értened, hogy a digitális agendát a legfelső szinten vezetik. A digitális átalakítás vezetőjének kell lenned!

 

Mindig megfigyelheted versenytársaid és ellophatsz néhány apró ötletet kommunikációjukból és digitális átalakulásukról. Ha nyitott vagy új készségek megtanulására, csatlakozz hozzánk, hisz velünk megvitathatod digitális átalakítási stratégiádat vagy az online jelenléted építését. Mi is digitális átalakulásunk középpontjában állunk, és szeretjük megosztani tapasztalatainkat! Ne felejtsük el, hogy a stratégia hajtja végre az átalakítást, nem pedig a technológia.

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu

Kovács Alexandra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.