REFERENCIÁK

Nincs két egyforma projekt és ugyanolyan megoldás, számunkra épp ez adja meg
azt a kihívást, amit minden előttünk álló feladatban megtalálunk.

SUZUKI IGNIS TESZTVEZETÉS

A modellfrissítésen átesett Suzuki Ignist különleges körülmények között, a budapesti és agglomerációs forgalomban próbálták ki a szakmai újságírók.

A limitált számú tesztvezetés során egy előre meghatározott útvonalon, a legszebb és leglátványosabb helyszíneket érintve próbálták ki az ultrakompakt SUV tulajdonságait, mi pedig közben minden oldalról fotóztuk és filmeztük őket.

SUZUKI HYBRID 48V SAJTÓBEMUTATÓ

A 2020-as év egyik legnagyobb újdonsága a 48 Voltos hibrid rendszerrel felszerelt Suzuki Vitara és SX4 S-Cross modellek érkezése volt.  A sajtóbemutatóhoz egy nem mindennapi helyszínt választottunk, mégpedig  a Zselicet. Nemcsak az újságírók, hanem a bőszénfai szarvasok is körülrajongták az autót. 

Büszkék vagyunk rá, hogy az erről készült képek bejárták a szakmai sajtót.

VOLVO TRUCKS - VH20 KAMPÁNY

A jubileumi VH20 kampány során a Volvo Hungária Kft. 20 éves magyarországi fennállást ünnepeltük egy rendhagyó online kampánnyal, melynek az alapját
egy három napos, statisztákkal és eredeti Volvo eszközökkel kiegészült forgatáson készült rövidfilm adta. Így történhetett meg az is, hogy Balatonhenyén először járhatott Volvo kamion. 

A közösségi média alapú kampány és a forgatás menedzselése mellett a limitált szériás Volvo FH modellek egyedi matricájának tervezését is biztosítottuk a Volvo Hungária Kft. számára.

RENAULT TRUCKS - HERITAGE KAMPÁNY

A Renault Trucks Heritage kampánya elsősorban egy olyan múltidéző és történelmi szál köré épült, melyet igyekeztünk a mai életbe is beleszőni.  Így esett a választásunk egy őszinte Renault Trucks rajongó csapatra, a Deczki és Fiai társaságára. A kampány különlegessége nem csak az ikonikus és extrémen díszített Renault Magnumokban rejlett, hanem a csapat csupaszív tagjaiban és a márka iránti szeretetükben is. 

Különleges élmény volt velük forgatni, az pedig csak hab volt a tortán, hogy milyen jól mozogtak a kamera előtt!

OFFICE LINE - WEBOLDALFEJLESZTÉS

Az irodabútorokkal és komplex szolgáltatásokkal foglalkozó Office Line weboldalának újra tervezése és fejlesztése során arra törekedtünk, hogy olyan portfólió oldalt alkossunk, ami tükrözi a cég által képviselt profizmust és kimagasló bútor minőséget. 

Az arculatot friss és trendkövető színekkel kombináltuk, célunk a webfejlesztés során az egyszerűség és a könnyen áttekinthetőség volt.

MSTSZ - LOGÓ ÉS KIADVÁNYTERVEZÉS

A Magyar Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetsége egy vadonatúj arculattervezéssel bízott meg minket. A munka legizgalmasabb része a közös kreatív ötletelés volt, mert egy B2B projektet kellett egyedivé tennünk, ami izgalmas kihívás volt számunkra.

A brief egy teljesen új értékelő rendszerről szólt, melyben megmutathattuk, hogyan építhetünk fel a már meglévő arculathoz igazodó logót és további grafikai elemeket.

GROHE BLUE SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

2017. őszén jelent meg a piacon a GROHE Blue Home vízszűrő rendszer, melyet a sajtó képviselőinek egy lakásétteremben mutattunk be. Az eseményen egyenesen a csaptelepből engedett szénsavas vízzel készült koktélokat kóstolhattak az érdeklődők, majd egy vakteszten hasonlíthatták össze a hagyományos palackozott ásványvizek és a GROHE Blue vízszűrő rendszeréből nyert víz közti különbséget. A vendégeket Magos Zoltán séf nem csak finom falatokkal kényeztette, hanem néhány recept elkészítését élőben is bemutatta. 

A vendégek nem csak egy GROHE ajándékcsomaggal, hanem hasznos konyhai tippekkel és receptekkel a zsebükben távozhattak a rendezvényről.

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA

A Swift a Suzuki egyik zászlóshajója Európában, a 2018-ban megjelent mindenben felülmúlja elődjét. A hazai autós újságíróknak a “darázs” becenéven is emlegetett autót Ausztria legmagasabb pontján, a Grossglockneren keresztül futó panoráma úton mutattuk be – dacolva a zord irőjárási körülményekkel. 

A három napos sajtóbemutatón nemcsak az autó egyedi jellegzetességeit tudták testközelből megtapasztalni, hanem az osztrák vidék nyújtotta lehetőségeket is élvezhették.

Gyere el hozzánk egy kávéra!