REFERENCIÁK

Nincs két egyforma projekt és ugyanolyan megoldás, számunkra épp ez adja meg
azt a kihívást, amit minden előttünk álló feladatban megtalálunk.

DHL – STANDTERVEZÉS ÉS POS ANYAGOK TÁMOGATÁSA

Ügyfelünk, a DHL Supply Chain 2022 januárjában mutatta be legújabb szolgáltatását, a DHL EFN-t, mellyel a hazai e-kereskedelmi piac jelentős szereplőjévé váltak.

Csapatunk a bevezető kampány koncepciójának kialakításában, kampánymenedzsmentben, rendezvényszervezésben, PR megjelenésekben és különböző kreatív anyagok elkészítésében segítette a DHL Supply Chain magyarországi képviseletét

TUXERA – RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

A Tuxera megbízásából egy igazi vezércselnek lehettünk a részesei, melyért egészen Nagykanizsáig utaztunk. A Nagykanizsai Sakk Klub hivatalos szponzora lett ügyfelünk, aki a klubnak nemcsak nevét, hanem jövőképet is ad, amelyben a főszerep a sakké, a tudásé, a fiatal tehetségeké.

A klasszikus PR feladatokon kívül készítettünk egy kreatív videót is, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy mi rejlik a sakkot övező sztereotípiák mögött. A videót az alábbi linken tudod megnézni: kattints!

GROHE – PRINT KAMPÁNYOK

A 2020-ban sikeresen megkezdett kampányt 2021-ben folytattuk: minőségi és szakmai szempontból sokat forgatott magazinokban népszerűsítettük a márkát. Az együttműködések keretében PR cikkeket írtunk és tördeltünk, valamint direkt hirdetéseket helyeztünk el olyan magas presztízsű lakberendezéssel és életstílussal foglalkozó kiadványokban, ahol a legnagyobb eséllyel érjük el a GROHE célcsoportját.

MSTSZ - OMÉK GRAFIKAI TERVEZÉS

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) már második éve mi készítettük a kreatív anyagokat, melyek a Magyarországi Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetsége standját ékesítik. A kiállításra oszlopdekorral, konyhapult tervvel, plakátokkal, roll-uppokkal, kiadványokkal, stand designnal, menükártyákkal készültünk.

Remek érzés volt látni a munkánk gyümölcsét, ez ugyanis tovább inspirál bennünket.

MAGYAR ÉLELMISZERBANK EGYESÜLET -
SOCIAL LISTENING

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület számára rendszeresen készítünk sajtó és közösségi média figyelést, melyekhez speciális kulcsszavakkal gyűjtünk a számukra releváns információkat. A figyelések során lehetőségük van egy átfogó kép alkotására az egyesület számára fontos témákban (élelmiszer pazarlás, ételosztás), és a saját megítélésükkel kapcsolatban.

Örülünk, hogy egy jó célt szolgálva már több éve segíthetjük a munkájukat.

ÉRTED ZÖLD - BRANDÉPÍTÉS

Az Érted Zöld egy olyan közösségi platform, amelynek a célja a városlakók megszólítása, közelebb engedése a természethez. Az általunk készített weboldalon érdekes cikkekben lehet elmélyülni, míg a közösségi média felületeken (Facebook és Instagram) rövidebb, edukatív, szórakoztató tartalmak találhatóak.

közösségi média felületekre való tartalomgyártás mellett gyakran írunk a blogra is, ugyanis személyes missziónk a természetközeliséget megismertetni az emberekkel, valamint információt szolgáltatni a magyar természet sajátosságairól a városlakóknak.

SUZUKI HYBRID KAMPÁNY

Hibrid a köbön – leginkább ez jellemzi a 2021-es Suzuki aktivitásainkat. Bár a cél mit sem változik, a folyamatos autóipari változásokra időben és többféleképpen reagálunk: ügyfelünk megbízásából egyre több kommunikációs területen tudjuk a terméktudásunkat és a technológiai ismereteinket használni. 

Új terület számunkra a képzésekben való részvétel, terméktréninget tartunk a márkakereskedői hálózat részére, edukáljuk őket az aktuális piaci trendekre vonatkozóan, továbbá segítjük az értékesítést a hatékony termék PR együttműködések által.

Legutóbb például a Suzuki teljes hibrid palettáját mutattuk be a szakmai újságíróknak. Az ebből készült cikkek nem csak minőségükben arattak sikert, az eseményről ugyanis számos sajtóorgánum cikkezett.

VOLVO TRUCKS - ELECTRIC SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

2021-ben a Volvo Hungária Kft. átadta Magyarország első, sorozatban gyártott elektromos Volvo teherautóját. A sajtóeseményen aktív szerepet vállaltunk abban, hogy a hír minél több sajtófelületen eljusson az emberekhez, hiszen elektromobilitás szempontjából a Volvo FL Electric úttörőnek számít a hazai fenntartható szállítmányozásban.

Emellett volt szerencsénk kipróbálni egy elektromos kamionmodellt is, ami meghatározó élmény volt kollégáink számára, hiszen nem minden nap történik velünk ilyen.

SEMCORP GROUP – ALAPKŐLETÉTEL

A SEMCORP Group debreceni, lítium-ion akkumulátorokhoz tartozó szeparátorfólia gyártóüzemének alapkőletétele fontos szerepet játszik a legfejlettebb technológia és a tiszta energia megteremtésében. A 2021-es alapkőletételre szervezett eseményünk különleges mérföldkő volt számunkra is: a kormányzati kapcsolatokért, a magyar és kínai sajtószervezésért és a közösségi média kezelésért feleltünk.

Személyes kihívásként éltük meg, hogy teljesen digitálisan készültünk fel az eseményre, mivel az ügyfélkapcsolat ebben az esetben a Atlanti-óceánt is átszelte. Külön büszkék vagyunk rá, hogy nem csupán a meghívó, de maga az alapkő grafikai terveit is mi készíthettük el.

SUZUKI IGNIS TESZTVEZETÉS

A modellfrissítésen átesett Suzuki Ignist különleges körülmények között, a budapesti és agglomerációs forgalomban próbálták ki a szakmai újságírók.

A limitált számú tesztvezetés során egy előre meghatározott útvonalon, a legszebb és leglátványosabb helyszíneket érintve próbálták ki az ultrakompakt SUV tulajdonságait, mi pedig közben minden oldalról fotóztuk és filmeztük őket.

SUZUKI HYBRID 48V SAJTÓBEMUTATÓ

A 2020-as év egyik legnagyobb újdonsága a 48 Voltos hibrid rendszerrel felszerelt Suzuki Vitara és SX4 S-Cross modellek érkezése volt.  A sajtóbemutatóhoz egy nem mindennapi helyszínt választottunk, a Zselicet. Az autót nem csak az újságírók, hanem még a bőszénfai szarvasok is körülrajongták.

Büszkék vagyunk rá, hogy az erről készült képek bejárták a szakmai sajtót.

VOLVO TRUCKS - VH20 KAMPÁNY

A jubileumi VH20 kampány során a Volvo Hungária Kft. 20 éves magyarországi fennállását ünnepeltük egy rendhagyó online kampánnyal, melynek az alapját egy háromnapos, statisztákkal és eredeti Volvo eszközökkel kiegészült forgatáson készült rövidfilm adta. Így történhetett meg az is, hogy Balatonhenyén először járhatott Volvo kamion. 

A közösségi média kampány és a forgatás menedzselése mellett a limitált szériás Volvo FH modellek egyedi matricájának tervezését is biztosítottuk a Volvo Hungária Kft. számára.

RENAULT TRUCKS - HERITAGE KAMPÁNY

A Renault Trucks Heritage kampánya elsősorban egy olyan múltidéző és történelmi szál köré épült, melyet igyekeztünk a mai életbe is beleszőni.  Így esett a választásunk egy őszinte Renault Trucks rajongó csapatra, a Deczki és Fiai társaságára. 

A kampány különlegessége nem csak az ikonikus és extrémen díszített Renault Magnumokban rejlett, hanem a csapat csupaszív tagjaiban és a márka iránti szeretetükben is. 

Különleges élmény volt velük forgatni, az pedig csak hab volt a tortán, hogy milyen jól mozogtak a kamera előtt!

OFFICE LINE - WEBOLDALFEJLESZTÉS

Az irodabútorokkal és komplex szolgáltatásokkal foglalkozó Office Line weboldalának újratervezése és fejlesztése során arra törekedtünk, hogy olyan portfólió oldalt alkossunk, ami tükrözi a cég által képviselt profizmust és kimagasló bútor minőséget. 

Az arculatot friss és trendkövető színekkel kombináltuk, célunk a webfejlesztés során az egyszerűség és a könnyen áttekinthetőség volt.

MSTSZ - LOGÓ ÉS KIADVÁNYTERVEZÉS

A Magyar Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetsége egy vadonatúj arculattervezéssel bízott meg minket. A munka legizgalmasabb része a közös kreatív ötletelés volt, mert egy B2B projektet kellett egyedivé tennünk, ami izgalmas kihívás volt számunkra.

A brief egy teljesen új értékelő rendszerről szólt, melyben megmutathattuk, hogyan építhetünk fel a már meglévő arculathoz igazodó logót és további grafikai elemeket.

GROHE BLUE SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

2017 őszén jelent meg a piacon a GROHE Blue Home vízszűrő rendszer, melyet a sajtó képviselőinek egy lakásétteremben mutattunk be. Az eseményen egyenesen a csaptelepből engedett szénsavas vízzel készült koktélokat kóstolhattak az érdeklődők, majd egy vakteszten hasonlíthatták össze a hagyományos palackozott ásványvizek és a GROHE Blue vízszűrő rendszeréből nyert víz közti különbséget. A vendégeket Magos Zoltán séf nem csak finom falatokkal kényeztette, hanem néhány recept elkészítését is bemutatta élőben. 

A vendégek a GROHE ajándékcsomag mellett hasznos konyhai tippekkel és receptekkel a zsebükben távozhattak a rendezvényről.

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA

A Swift a Suzuki egyik zászlóshajója Európában, a 2018-ban megjelent modell mindenben felülmúlja elődjét. A hazai autós újságíróknak a „darázs” becenéven is emlegetett autót Ausztria legmagasabb pontján, a Grossglockneren keresztülfutó panoráma úton mutattuk be – dacolva a zord irőjárási körülményekkel.

A három napos sajtóbemutatón nem csak az autó egyedi jellegzetességeit tudták testközelből megtapasztalni, hanem az osztrák vidék nyújtotta lehetőségeket is élvezhették.

Gyere el hozzánk egy kávéra!