fbpx

A képek többet mondanak a szónál. Érzéseket és hangulatokat adnak át. A videók jobban lekötik az emberek figyelmét, így az érzések mellett összefüggő gondolatokat és üzeneteket tudunk átadni.

Az esettanulmány pedig képes arra, amire egy logó, a felsorolt szolgáltatások kevesek. Átadják egy élő, valódi projekt örömeit, kihívásait, megmutatják a részvevők rátermettségét és szakmai tudását. 

Ezért hoztuk létre az Esettanulmányok oldalt, hogy büszkén bemutassuk a kalandokat amiket ügyfeleinkkel együtt élünk át, a sikereket és a szakmai fogásokat amiket minden ügyfelünk részére biztosítunk. 

Az esettanulmányainkat jelszóval védjük, elolvasásukhoz kérjük iratkozz fel hírlevelünkre! 

Kezdődjön a kaland!

Hírlevél

Én Volvo FH-m

2018. novemberében ért bennünket az a megtiszteltetés, hogy egy belépő projekttek elkezdtünk együtt dolgozni a VOLVO Hungária Kft.-vel. Akkori megbízásunk az FH25 ikonikus modelljének megünneplésére készíthettünk egy három részből álló interjú videó sorozatot, létrehozva ezzel az #azenvolvofhm #volvofh25 hashtag-eket. A videók a közösségi médiában a Volvo Trucks Hungary Facebook és Youtube oldalán kerültek megosztásra....

Gyere el hozzánk!
1095 Budapest, Ipar utca 2/A. C. épület 1.4.

Írj nekünk!
hello@pragent.hu

Adatkezelési tájékoztató

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Kéthavonta eljuttatjuk hozzád híreinket, ajánlatainkat, blogbejegyzéseink!
Close Menu