fbpx

A képek többet mondanak a szónál. Érzéseket és hangulatokat adnak át. A videók jobban lekötik az emberek figyelmét, így az érzések mellett összefüggő gondolatokat és üzeneteket tudunk átadni.

Az esettanulmány pedig képes arra, amire egy logó, a felsorolt szolgáltatások kevesek. Átadják egy élő, valódi projekt örömeit, kihívásait, megmutatják a részvevők rátermettségét és szakmai tudását. 

Ezért hoztuk létre az Esettanulmányok oldalt, hogy büszkén bemutassuk a kalandokat amiket ügyfeleinkkel együtt élünk át, a sikereket és a szakmai fogásokat amiket minden ügyfelünk részére biztosítunk. 

Az esettanulmányainkat jelszóval védjük, elolvasásukhoz kérjük iratkozz fel hírlevelünkre! 

Kezdődjön a kaland!

Hírlevél

Az én Volvo FH-m

2018 novemberében az a megtiszteltetés ért minket, hogy a PR-Agent Communications-t választotta kommunikációs ügynökségének a Volvo Hungária Kft. A belépő projektünk az FH25 ikonikus modelljének népszerűsítése volt. Ennek apropóján készíthettünk egy három részből álló videósorozatot, amely évek óta kizárólag Volvo kamionokkal dolgozó magyar vállalkozókat mutatott be.  Ezeket a videókat a Volvo Trucks Hungary Facebook és YouTube csatornáján osztottuk meg.

Eseményalapú kampány - avagy miből generálsz sztorit?

Suzuki Jimny 2019-es bevezetése az autós szakma és az autók iránt érdeklődő közönség egyik legjobban várt megjelenése volt. A mára már kultikussá vált mini terepjáró formabontó, igazán szerethető külsejével, remek tereptulajdonságaival mindenki szívét megdobogtatta. A Magyar Suzuki Zrt. az új modellek bevezetésekor rendszeresen visszanyúl a hagyományos PR elemeihez is, hiszen az ember és ember közötti (H2H) kommunikáció során lehet a legjobban a termékelőnyöket megismertetni a különböző célcsoportokkal.

Gyere el hozzánk!
1095 Budapest, Ipar utca 2/A. C. épület 1.4.

Írj nekünk!
hello@pragent.hu

Adatkezelési tájékoztató

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Kéthavonta eljuttatjuk hozzád híreinket, ajánlatainkat, blogbejegyzéseink!
Close Menu