fbpx

#WEAREDIFFERENT #BESTTEAM

We are different, and that is what fuels our creative energy

We started in the field of traditional PR consulting 15 years ago, and as of today we have become a strategy-focused agency with a complete set of digital PR and communication tools. It is indispensable to our trend-sensitive character that we develop our knowledge in a new type of marketing ecosystem, to assure the quality of our services to our clients.

The ones who make miracles:

Katinka Molnár

PR Account Manager

Eszter Soós

Managing Director

Dalma Serfőző

Account manager

Tímea Galló

Account manager

Alexandra Kovács

Creative content developer

Márk Molnár

Junior PR Account Manager

András Soós

Project manager

Csenge Tóth-Szabó

Junior digital pr executive

Close Menu

Molnár Katinka

Katinka a marketing, majd az újságírás világába kóstolt bele, míg végül a PR mellett tette le a voksát, azóta Group Account managerként dolgozik. Csapatunk egyik legrutinosabb tagja, nála folyamatos a multitasking, lételeme a tervezés és a szervezés.

Soós Eszter

Eszter megálmodta, létrehozta az ügynökséget és most a lelkes csapattagokkal azon dolgozik, hogy egy dinamikus és jövőalapú újgenerációs ügynökséggel hódítsa meg az új ügyfeleket is. 

Serfőző Dalma

Dalma szárnyait kezdetben a kereskedelem vadregényes tájain bontogatta. Group Account manager, az ügynökségi életet azért választotta, hogy lássa, mi történik a másik oldalon (na meg ugye azok az új kihívások!). Szereti, ha nem megy el tétlenül a nap és ha munkáját a körülötte lévő emberek is inspirálják. 

Galló Tímea

Timi a BGF kommunikáció szakán végzett, és hamar az újságírás felé vezetett az útja. 3 év után, egy éles váltással a marketing területén találta magát és most Account Managerként tevékenykedik a PRAgent-nél. A munkán túl jöhet minden, ami természet, imád túrázni, rajong az ázsiai és spanyol konyháért.

Kovács Alexandra

Alex a METU képi ábrázolás szakán végzett grafikusként, elsajátította a tradicionális művészeti technikák csínját-bínját. Jelenleg a digitális festészet foglalkoztatja, és nem ítéli el a keleti kultúrát sem.

Molnár Márk

Márk az ELTE kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. Már az egyetemi évei alatt újságíróként dolgozott, így hamar elsajátította a tömegtájékoztatás csínját-bínját. Jelenleg Junior Account Manager-ként dolgozik a PR Agent-nél. Nem titkolt célja, hogy a pr területén tovább kamatoztassa a tudását. Egyebek mellett szenvedélye az utazás, a színház és a könyvek.

Soós András

András, frissdiplomás, az IBS-en fejezte be tanulmányait business menedzsment és marketing szakon. Szereti, ha a dolgok mögé láthat és szívesen végez olyan feladatokat, ahol az információgyűjtésé a főszerep. Ő felel a pénzügyi tervezésért és adminisztrációért, a rendezvényszervezésben pedig gyakran kiegészíti a csapatot.