#PRPowerEvents

Rendezvények, kicsit másképp

Rendezvény helyett élmény. Ezt a különbséget kínáljuk mi.

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA​
Grohe

#EventPlanningMasters

A PR Ügynökség, amely a kreativitást és a kalandot ötvözi a kommunikációs stratégiáiban.

Mindenki arról álmodik, hogy egy profi csapat leveszi a tervezés, a szervezés terhét és egy jó ügynökség megvalósítja álmai rendezvényét. Ne is görgess tovább – itt vagyunk, hogy valódi segítséget nyújtsunk neked.

Ügynökségünk a szervezéssel kapcsolatos szolgáltatások mindegyikében segítséget nyújt: a tervezéstől a lebonyolításig az összes részfolyamatban jelen vagyunk. Formabontó koncepciók, hihetetlen dekorációk: számunkra az eseményszervezés egy valódi szerelemmunka. 

Hogy miben vagyunk jók?

?

Ügyfélélmény

Rendezvényszervezés során a legfontosabb vezérelvünk, hogy olyan eseményeket és élményeket adjunk, melyet a vendégek biztosan megjegyeznek. Élményt az álmodozóknak: rendezvényszervezés felsőfokon. Ezt az élményt adjuk nemcsak a megbízóknak, de a résztvevőknek is. Sokan mondták már rólunk, hogy a csapatmunkánk mindig tökéletes érzést, biztonságot és megelégedést jelent a jelenlévők számára.

Csapatépítők

Mint PR Ügynökség, nem csak kommunikációs stratégiáinkban és eseménytervezésünkben vagyunk kiemelkedőek, hanem csapatépítő rendezvények szervezésében is. Tudjuk, hogy a sikeres vállalkozások alapja egy összetartó és hatékony csapat. Az általunk szervezett csapatépítő programok segítenek erősíteni a cég belső kommunikációját, növelni a munkatársak közötti kötelékeket és fejleszteni a problémamegoldó képességeket. Legyen szó vállalati tréningekről, kihívásokkal teli kalandokról vagy inspiráló workshopokról, mi olyan élményeket tervezünk, amelyek felejthetetlenek és hasznosak is egyaránt.

Sajtó rendezvény

Mi nemcsak a hagyományos sajtótájékoztatókat szervezzük, hanem izgalmas sajtó utakat, hogy a sajtó munkatársai egy teljes élményben részesüljenek. Célunk az, hogy a sajtó képviselői ne csak információkat kapjanak, hanem aktívan részt vegyenek a történetek és események mögött. Ezzel az interaktív megközelítéssel nemcsak hiteles és mélyreható tudósításokat kínálunk, hanem élénkebb és emlékezetesebb sajtókapcsolatokat is építünk.

Konferencia, Kiállítás

Nem csak konferenciák és kiállítások szervezését vállaljuk, hanem arra törekszünk, hogy ezekből igazi élményeket varázsoljunk. Nálunk nincsen helye az unalmasnak vagy megszokottnak! Konferenciáink és kiállításaink olyan élményeket nyújtanak, amelyek inspirálják, szórakoztatják és maradandó emlékeket teremtenek a résztvevők számára. Kreatív megközelítésünk, interaktív tartalmak és lenyűgöző designok segítségével a rendezvények igazi közösségek létrehozását teszik lehetővé. Minden részletet figyelembe veszünk, hogy az események élvezetesek, interaktívak és tanulságosak legyenek.

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT

A Swift a Suzuki egyik zászlóshajója Európában. A Sport kiadás 2018-ban debutált a legfrissebb modellel. A hazai autós újságíróknak a „darázs” becenéven is emlegetett autót Ausztria legmagasabb pontján, a Grossglockneren keresztülfutó panoráma úton mutattuk be, ahol az éles hajtűkanyarokon fel és le hajtva, igazi élményvezetésben volt részük a vendégeknek. A meghívó egy teaser videó volt, amely felvillantotta a vendégeknek, milyen élményben lehet részük, ha ellátogatnak velünk Heiligenblutba. A rendezvény köszönőajándékaiban a fent említett darázs volt a visszatérő motívum, amely megjelent napszemüvegen, kulacson és széldzsekin is. Összesen 16 újságíró vett részt a hagyományteremtő programon, amely számos nívós megjelenést eredményezett ügyfelünk számára.

SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA​
SUZUKI SWIFT SPORT SAJTÓÚT - HEILIGENBLUT, AUSZTRIA​

China Construction Bank – megnyitóünnepség

Büszkék vagyunk rá, hogy számos kínai ügyfél bizalmát is elnyertük, és egyre többen bízzák ránk magyarországi eseményeik szervezését, vagy átfogó pr és kommunikációs stratégiájuk megvalósítását. Ráadásul a kínai vállalatokkal folytatott közös munkánkat egyedülálló módon egy dedikált, kína szakértő is segíti. A China Construction Bank ugyan már több éve jelen van hazánkban, a járvány miatt, csak most tudták nagyszabású megnyitóeseményüket megtartani, amelyre 300 üzleti partner, újságíró és a kormányzat tagjai kaptak meghívást. Az esemény szervezését teljes mértékben ügynökségünkre bízták (helyszín, catering, visual, technika, fellépők, lebonyolítás stb.) valamint kommunikációs szolgáltatásainkat is igénybe vették. (sajtókapcsolatok, outdoor és indoor valamint print reklámfelületek, sajtóközlemények. stb.)

Grohe – Konyhakiállítás

Ügyfelünk a Grohe részt vett a Papp László Sportarénában megrendezett Konyhakiállításon, ahol fürdőszobai megoldásai mellett az újonnan megjelent vízszűrős konyhai csaptelepeit szerette volna promótálni. A csaptelepek a mellett, hogy megszűrik a vizet lehetőséget adnak, hogy 100 Celsius fokra hevített vizet engedhessünk belőlük. Ezt a tudást egy élő főzőshow-val illusztráltuk a vendégeknek, ahol Dobó Ági influencerrel működtünk együtt, aki akkoriban nyerte meg a Konyhafőnök című televíziós vetélkedőt. Az influencer nem csak főzött a Grohe standján, hanem követőinek élő bejelentkezésben mutatta be a márka legújabb termékeit. Ezen kívül, hogy megmutassuk, milyen kiváló minőségűvé teszi a Grohe Blue Home a csapvizet még egy víztesztet is szerveztünk a látogatóknak, ahol vakteszt során tapasztalhatták meg, hogy a szűrt víz az ásványvizekkel is felveszi a versenyt. 

Grohe
Grohe

HYBRID KAMPÁNY

Suzuki

További Projektjeink

Mert néha jó nosztalgiázni
és mi a legjobbat mutatjuk meg Neked!

ELECTRIC SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Volvo Hungária Kft.

Suzuki Magyarország

ALAPKŐLETÉTEL

SEMCORP GROUP

.... és még több száz projekt! 🙂

Lépj kapcsolatba a csapattal!

MOLNÁR KATINKA

Group Account Manager

Rendevzények

Üdvözöllek!

Márk vagyok. Én vezetem az Autóipar & Technológia csapatot. Személyes küldetésemnek tekintem, hogy az általunk gondozott márka mögött mindig legyen hozzáadott érték.

Ha szeretnéd, hogy Te történetedet is elmeséljük, ne habozz, keress minket!

Gyere el
hozzánk
egy kávéra!

Ha megadod adatait, egy PR szakemberünk felveszi veled a kapcsolatot!