Szolgáltatásaink


PR, Tanácsadás

Egy vállalatról vagy termékről alkotott képet nagyban befolyásolja, hogy milyen a viszonya a nyilvánossággal, a sajtóval. Ügynökségünk a hagyományos eszközhasználaton túl személyre szabott kommunikációs stratégia kialakításával segít a pozitív imázs kiépítésében. Tekintse meg portfoliónkat!

B2B üzleti kommunikáció

Az üzleti célok elérésének egyik elengedhetetlen eszköze a kommunikáció. Mi segítünk Önnek meghatározni, hogyan kommunikáljon hatékonyan környezetével, és hogyan valósítsa meg üzleti elképzeléseit. Szakértelmünk és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a 21. század kérdéseire is mindig felkészülten válaszoljunk, és integrált megoldásokat alkalmazzunk.

Kríziskommunikáció

A vállalatok jellegüknél fogva számos társadalmi ügyben érintettek, amelyek rengeteg kommunikációs kihívást és váratlan krízishelyzetet rejtenek. Kommunikációs ügynökségünk ennek feltérképezésében és szükség szerint a vállalat álláspontjának megismertetésében segít. Felkészítjük arra, hogy a lehető legjobb eredménnyel léphessen ki a válságos helyzetből.

Social media marketing

A virtuális univerzum szédületes sebességgel tágul, és e robbanásból új világok születnek. Miért maradna ki ebből az izgalmas lehetőségeket rejtő folyamatból? Kommunikációs ügynökségünk csapata magabiztosan navigálja az Ön vállalkozását is a közösségi kozmoszban!

Tartalommarketing

A kommunikációs tevékenység során a hagyományos reklámozási módszerek mellett egyre fontosabb szerepet kap a tartalommarketing. Kommunikációs ügynökségünk rendszeres és jól célzott üzenetekkel segít Önnek célközönsége megszólításában és figyelmük fenntartásában.

Médiakapcsolatok

A média a nap 24 órájában szinte percről percre változik, ezért is különösen fontosak a médiakapcsolatok. Ügynökségünk segít ügyfeleinek a nyomtatott és az online médiával folytatott kommunikációban, és a megfelelő kapcsolatok kialakításában.

PUBLIC AFFAIRS

A társadalmi, jogi és politikai szervezetekkel való kapcsolat kiépítése egyre fontosabb egy vállalat életében. Kommunikációs ügynökségünk kapcsolati tőkéjét felhasználva segíti ügyfeleit a kölcsönösen előnyös kapcsolatok felismerésében és fenntartásában.

CSR

Üzleti tevékenységünk környezetre gyakorolt hatása napjainkban a legtöbb vállalatot társadalmi felelősségvállalásra ösztönöz. Mi annak kidolgozásában segíthetünk, hogyan lesz a kezdeményezésből érték és hogyan valósíthatja meg terveit hatékonyan.

KOMMUNIKÁCIÓS KUTATÁS

Egy szolgáltatás és termék sikere nagyban függ attól, tisztában vagyunk-e a működési környezettel. Adatokra és trendekre mindenkinek szüksége van, ezek gyűjtésében, elemzésében segít kommunikációs ügynökségünk.

MÉDIATRÉNING

A kiváló és hiteles fellépés elérése érdekében felkészítjük a szakembereket a leggyakrabban előforduló kérdések megválaszolására, valamint arra, hogy extrém szituációkban is magabiztosan adjanak interjút a média képviselőinek.

Rendezvényszervezés

Egy rendezvény jellege és az elérni kívánt cél sokféle lehet. Csapatunk arra törekszik, hogy az események élményét sokáig megőrizzék a vendégek, és ezáltal vigyék jó hírét egy-egy cégnek vagy márkának. Gondos felkészüléssel, gördülékeny lebonyolítással szervezzük megbízóink eseményeit. Célunk, hogy rendezvényeink ne csupán igényesek és emlékezetesek, hanem üzletileg is eredményesek legyenek. Nézze meg, kik választottak minket!

testimonials


Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client